Cliëntenraad Gunez GGZ

De Cliëntenraad in de GGZ is een vertegenwoordigend orgaan van cliënten, belast met het behartigen van hun belangen binnen de zorginstelling. Het fungeert als een brug tussen cliënten en de zorgorganisatie, waarbij het doel is om de kwaliteit en effectiviteit van de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren door middel van feedback en samenwerking. De raad biedt cliënten een stem en bevordert een patiëntgerichte benadering in de besluitvorming.

Indien u geïnteresseerd bent of tot die tijd input wilt leveren, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier op de website of per e-mail.

Vacature: Lid Cliëntenraad

Wij nodigen geïnteresseerde individuen uit om te solliciteren naar een positie als lid van de Cliëntenraad van Gunez GGZ. Deze raad speelt een cruciale rol in het waarborgen van de belangen van onze cliënten en draagt bij aan de voortdurende verbetering van onze dienstverlening.

Functieomschrijving:
Als lid van de Cliëntenraad vertegenwoordigt u de belangen van onze cliënten op een proactieve wijze. U neemt deel aan regelmatige bijeenkomsten met andere raadsleden en draagt bij aan de ontwikkeling van beleid en verbeterinitiatieven.

Profiel:
Gedegen interesse in en begrip van geestelijke gezondheidszorg.
Actueel of recente ervaring als cliënt binnen onze instelling.
Vermogen om constructief bij te dragen aan beleidsontwikkeling en verbeteringsprocessen.

Wat wij bieden:
De gelegenheid om een directe invloed uit te oefenen op de kwaliteit van onze dienstverlening.
Een ondersteunende en professionele werkomgeving.
De mogelijkheid om uw ervaring en inzicht te delen met het oog op verbeteringen.

Informatieaanvraag:
Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Gunez GGZ staat toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg, waarbij de Cliëntenraad een essentiële rol speelt in het proces van continue verbetering. Wij verwelkomen sollicitaties van individuen die actief willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze geestelijke gezondheidszorgdiensten.