Wachttijden

Wachttijden

Onze actuele wachttijden: 
Intake: 4 weken
Behandeling: Wanneer u uitgenodigd wordt voor een intake komt u ook in behandeling. U hoeft niet apart te wachten op een behandelwachtlijst.  

Update datum: 19-01-2024

Bij Gunez GGZ zijn we er trots op te kunnen melden dat we momenteel géén wachttijden hebben voor zowel intake als behandeling. We begrijpen hoe belangrijk het is om tijdig toegang te krijgen tot de geestelijke gezondheidszorg, en we streven ernaar om onze cliënten zo snel mogelijk te helpen.

Door onze efficiënte planning en toegewijde behandelteams zijn we in staat om direct te reageren op de behoeften van onze cliënten. Dit betekent dat u snel een intakegesprek kunt plannen en direct kunt beginnen met de behandeling die het beste bij u past.

We geloven in het belang van vroegtijdige interventie en het voorkomen van onnodige vertragingen in het proces. Door geen wachttijden te hebben, kunnen we onze cliënten de zorg en ondersteuning bieden die ze nodig hebben, op het moment dat ze het nodig hebben.

Bent u op zoek naar snelle toegang tot hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te ondersteunen op uw weg naar herstel en welzijn, zonder onnodige vertragingen. Bij Gunez GGZ bent u in goede handen.